Gjërat që një mashkull nuk duhet të guxojë kurrë t’ja thotë një femre

1 vit më parë

1.“Mendoj se je me seksi kur nuk zhvishesh plotësisht. Më dukesh më misterioze dhe seksi! “

2.“Lë të rrimë pak shtrirë, nuk kam shumë dëshirë për intimitet tani. Bën mirë të vishesh!”

3.Të kisha imagjinuar ndryshe të zhveshur. Se di pse dukeshe më ë dobët/më e gjatë/më e nxirë!”

4.“E ke bërë gjoksin? Sepse me duket shumë fortë dhe pak fals!”

5.Hyr në palestër po munde, të arrish trupin e shoqes tënde/një personi të famshëm. Më punë edhe

mundesh të përmirësosh trupin goxha!

6.Perdet kanë nevojë të lahen mendoj! Më duken pak pis…”

7.Ke humbur peshë? Të duket gjoksi më i vogël!

8.Ke shtuar peshë?

9.Edhe unë jam mbipeshë, mos u shqetëso!

Të ngjashme