Femrat e mbushura duhet të bëjnë dietë? Meshkujt e mendojnë kështu…

9 muaj më parë

Hulumtimet shkencore tregojnë që meshkujt janë “të programuar” në atë mënyrë që të joshen përgjithësisht nga femrat me trup të mbushur.

Gjinjtë e mëdhenj

Të shtojmë – nuk është çdo gjë tek gjinjtë, mirëpo nuk duhet injoruar, nëse femra ka gjinj të bukur.

 

Prapanica

Hulumtimi ka treguar, që femrat me prapanicë të madhe lindin fëmijë më inteligjentë për shkak të sasisë së madhe të omega 3-shit, – thartirë yndyrore e shtresuar në prapanicë.

 

Fokusimi në gjërat argëtuese

Damat me trup të bëshëm nuk do të humbin kohë, duke u përpjekur që të veshin xhinse tre numra më të vegjël, por në gjëra shumë më argëtuese, – në pozicione të reja seksuale, në shpërthimin e afshit…

 

Rehatia

Do të pajtoheni, gjinjtë e bujshëm të femrave me trup të formësuar janë vendi ideal, në të cilin mund ta mbështesni kokën pas “aksionit” të mirë.

 

Ato janë supermodele të vërteta

Nëse mendoni pak më mirë, do të kuptoni që femrat me trup me form plot kthesa para qindra vjetësh kanë qenë sinonim i bukurisë dhe i “seksualitetit”, – deri në kohën kur pistën e modës e zaptuan “skeletet lëvizëse”.

 

Femrat e njohura me trup të bujshëm

Mendoni vetëm për Jennifer Lopezin, Kim Kardashianin, Kelly Broken…Jemi të bindur se nuk duhet asgjë më tepër të shtojmë.

Të ngjashme