Duke filluar nga sot,mos i lini më kurrë flokët të thahen natyralisht

7 muaj më parë

E dinit se tharja në mënyrë natyrale e tyre është më e dëmshme?

Sipas studimit më të fundit të realizuar nga ‘Cambridge University’ është zbuluar se të flesh me flokë të lagur të krijon më shumë maja dyshe.

Në momentin që uji përdoret në flokun tuaj ai absorbohet përmes shtresave të jashtme të kutikulës së flokëve dhe tharja e ngadaltë (siç është tharja nëpërmjet ajrit) në këtë moment bën të mundur që membrana qelizore e flokëve të thyhet, duke u dëmtuar.

Mënyra më e mirë për t’i tharë flokët është me anë të një tharëseje në nxehtësi të ulët, duke i ndarë në seksione të veçanta.

Të ngjashme