Cilat janë shenjat që mendojnë se kanë gjithmonë të drejtë?

7 muaj më parë

1-Virgjëresha

Virgjëreshat kanë një personalitet të vështirë për t’u përballuar, jo të gjithë janë mjaftueshëm të duruar për të bashkëjetuar me kapriçiot e tyre kur ndihen të mërzitur. Janë shumë metodikë, duan të kenë gjithçka nën kontroll, përfshirë dhe problemet e diskutimet në të cilat marrin pjesë.

Nuk janë pak ata që preferojnë të hyjnë në diskutim me këtë shenjë, pikërisht sepse e dinë që do të duan të japin mendimin e tyre për gjithçka, duke i ndërprerë ose duke dashur të marrin pjesë në dialogje.

2-Dashi

Të lindurit e dashit mendojnë se zotërojnë logjikën më perfekte dhe kur nisin një diskutim, nuk dorëzohen, pavarësisht se ç’thotë personi tjetër. Nëse fillojnë një grindje, ata largohen vetëm kur ndihen fitimtarë, duke mos u kthyer më kurrë pas në deklaratat dhe bindjet e tyre, edhe nëse thellë në zemër e dinë që e kanë gabim.

Duan gjithmonë të kenë fjalën e parë dhe të fundit, ndaj duhet guxim për të qenë miqtë e tyre sidomos kur nxjerrin në pah zemërimin dhe anën e keqe.

I keni parasysh ata njerëz të cilët lejojnë që ngjarjet personale t’u prekin të gjitha sferat e tjera të jetës? E po kjo është tipike e shenjës së Dashit.

Të ngjashme