Çfarë të bëni kur nuk ju pëlqen si dukeni në foto

7 muaj më parë

Nëse nuk ju pëlqen vetja në foto provoni të përmbysni imazhin për të arritur atë që doni.

Mos e përdorni blicin.

Mundohuni ta shmangni pasi drita natyrale është gjithmonë më e mira.

Mjekrën përpiquni që ta mbani lart dhe të shmangi të qeshurat fallco.

Mos u ‘fiksoni’ pas fotove të VIP-ave. Ata gjithmonë publikojnë më të bukurën dhe rrallë herë të papërpunuar.

Të ngjashme