Beqare për festa?Përgatituni për këto probleme

7 muaj më parë

Tё afёrmit nё shtёpi. Ditёt festive janё edhe ditё mbledhjesh nё shtёpi. Tё gjithё ju vizitojnё pёr tё uruar. Midis tyre ka edhe nga ata qё pyesin: “Kemi ndonjё tё re? Je e lidhur me dikё”?

Udhёtimet e shoqёrisё. Mos guxo tё pyesёsh se çfarё do tё bёni pёr Krishtlindje e pёr natёn e Vitit tё Ri, se secili do ketё organizuar diçka nё çift pas festёs familjare.

Mos thuaj asnjё lajm tё mirё. Mos thuaj asnjё lajm tё mirё se nё kёto ditё zakonisht tё tjerёt deklarojnё lidhjet apo fejesёn e tyre dhe askush nuk do t’i kushtojё vёmendje lajmit tёnd. Sigurohu qё asnjё nga kushurirat nuk do tё fejohet dhe pastaj trego pёr arritjet e tua.

Çdo gjё rreth e rrotull ka tё bёjё me dashurinё. Flmat, rrjetet sociale, kёngёt, tё afёrmit, shokёt.

Blerjet me shoqet. Ajo tё kёrkon ide se çfarё mund t’i blerё tё dashurit, ndёrsa ti e vetmja gjё qё do t’i thuash ёshtё: “Nuk vij dot, dil vetё pёr shopping”.

Të ngjashme