Bëni shoqëri me njerëz që shajnë.Ja pse

7 muaj më parë

Nëse shani shumë në përditshmëri, në mënyrë të pavetëdijshme po shfaqni një anë pozitive të karakterit tuaj:

Ndershmërinë!

Studiuesit kanë arritur në këtë përfundim pasi kanë pyetur 276 individë për zakonet e tyre në të sharë dhe sa të sinqertë tregoheshin në situata të ndryshme, për të zbuluar në fund se njerëzit më të sinqertë ishin ata që përdornin më shumë fjalor të pistë.

Ata zbuluan po ashtu se këta njerëz shanin më shumë për të shprehur veten dhe ndjenjat e tyre, sesa për të dëmtuar të tjerët.

Të ngjashme