Ai nuk ju shkruan? Për ju erdhi fundi botës, por lexoni arsyet e tij.

1 vit më parë

Prisni me orë një mesazh,një sinjal nga njeriu që ka marrë gjithë vëmendjen tuaj dhe më keq akoma,kohën tuaj!

Disa gjëra janë shumë të thjeshta për t’i komplikuar ne, ndonjëherë është më mirë të hapim sytë dhe të shikojmë realitetin që edhe pse di të jetë shumë i egër,ju premton një të ardhme më të qetë.

Disa arsye  i kemi ne si më poshtë:

Ai mund të ketë gjetur të dashur të re.

Ai mendon që ju nuk jeni më e

interesuar.

Ai është duke flirtuar me të tjera.

Ai nuk e sheh më lidhjen tuaj si sfidë.

Ai mendon që nuk është për ty.

Mos ndoshta nuk e keni respektuar.

Ka harruar apo ka fshirë numrin tuaj.

Nuk ka kurajo.

Nuk jeni sjellë mirë me të.

Të ngjashme