Rama paralajmëron: ” Mesazh drejtuar të gjithë shqiptarëve, një fatkeqësi e re natyrore “

1 vit më parë

“🔴 MESAZH DREJTUAR GJITHË SHQIPTARËVE

“KRIZA E JASHTËZAKONSHME ENERGJITIKE një fatkeqësi e re natyrore e kombinuar me faktorë gjeopolitikë e manovra tregtare, një tjetër sfidë e rëndë që nuk e kemi zgjedhur vetë, por të cilën do ta përballojmë ME VENDOSMËRI, BESIM, DURIM dhe SUKSES”🇦🇱”

Nepermjet nje lidhje te drejtperdrejt ne Facebook Edi Rama paralajmeron shqiptaret per krizen e re globale energjitike .

Ai foli me tone te nje situate te veshtire qe pret per tu kapercyer ku lajmeroi per rritje shume te ndjeshme cmimi te elementeve energjitike si gazi.

Të ngjashme