Papa Francesku kerkon rroge universale per te gjithe dhe ulje te orarit te punes

2 vite më parë

Papa Francesku ka kerkuar nje rroge universale qe do te thote:”Cdo person ne bote te mund te kete gjerat themelore te jetes”

Gjithashtu ka propozuar ulje te orarit te punes dhe ne kete menyre do te mund te kene akses me shume persona ne pune.

“Është koha për të frenuar lokomotivën, një lokomotivë e pakontrolluar që po na çon në humnerë. Ne jemi akoma në kohë, për të ndryshuar” tha Papa
Ai u kerkoi qeverive, politikaneve, kompanive dhe udheheqesve fetare te ndihmojne ne kete qellim, ndersa kerkoi “leshimin e patentave” per vaksinat.

Do i bjere ne vesh ketij te gjatit tone thoni apo…

Të ngjashme