Gjykata e posaçme vendos:Nuk do te rinisin hetimet per Fatmir Mediun per “Gerdecin”

2 vite më parë

Gjykata e Posaçme kunder Korrupsionit dhe Krimit te Organizuar ka vendosur se nuk do te kete rinisje te hetimeve per ish-ministrin e mbrojtjes Fatmir Mediu.

GJKKO keshtu rrezon kerkesen e SPAK per rinisjen e hetimeve.

Ish-ministri prej vitesh akuzohet  si nje nga njerezit kryesore pergjegjes per tragjedine e Gerdecit dhe gjyqtari i posacem Erion Çela ka vendosur se dosja nuk do te hapet.

Tani pritet se cfare veprimesh do nderrmarin prokuroret e Prokurorise Speciale SPAK pasi ky vendim i Shkalles se Pare mund te ankimohet ne Gjykaten e Posacme te Apelit e cila jep edhe verdiktin final.

Të ngjashme