Endri Fuga përgënjështron lajmin: “Ardi Veliu nuk është shkarkuar nga detyra”

1 vit më parë

Në mbledhjene komisionit parlamentar një prej deputetëve të PD-së i drejtoi një pyetje Ministrit të Brendshëm në lidhje se sa I vërtetë është lajmi për shkarkimin e Ardi Veliut nga posti i Drejtorit të Përgjithshëm të Policisë.

Ministri me përgjigjen e tij e la në “mjegull” të vërtetën duke thënë se do ta marrim vesh kur të mbarojë kandilli. I ftuar në ABC News , drejtori i komunikimit në Kryeministri Endri Fug ka dhënë një deklaratë të papritur.

“Ardi Veliu nuk është shkarkuar nga detyra”- është shprehur Fuga. Rama disa muaj më parë lajmëroi policinë se ka kohë 100 ditë për të vendosur rendin dhe angazhimin maksimal të të gjithë strukturave të policisë së shtetit.

Të ngjashme