Jeni penduar për tatuazhin?Ky artikull është për ju

Shpesh na ndodh të bëjmë diçka për të cilën më pas pendohemi. E njëjta gjë vlen dhe për tatuazhet, që shumë njerëz mundohen në shumë mënyra t’I heqin nga trupi, ashtu siç ndodh me metodën me lazer. Por një metodë tjetër e cila po përhapet masivisht në botë është ‘picosecond’, e cila ka rezultate shumë të mira. Kjo teknologji funksionon duke përdorur një lazer i cili kërkon ngjyra jonormale në lëkurë si rezultat i ngjyrës së tatuazhit. Disa grimca më pas futen në lëkurë për të ndarë ngjyrën në copëza të vogla.

Trupi pastaj i largon ato përmes sistemit të tij limaftik. Trajtimi përsëritet pastaj pas gjashtë javësh dhe thuhet se nuk lë shenja. Ndryshe nga lazerët tradicional, kjo teknologji heq ngjyrën e kaltër dhe të gjelbër.

Previous articleMënyra nga më të ndryshmet si të përdorim aspirinën që me siguri nuk i dinit
Next articleNëse jeni një nga këto shenja në horoskop ,ka shumë gjasa të pasuroheni