Kryefjala Logo

Lorenci zbuloi se e dashura nuk e fali për BBVA.Si janë sot?

8 muaj më parë

Vetëm pasi doli nga shtëpia,Lorenci zbuloi se jashtë kishte lënë një lidhje.
E habitshme pasi ai brenda pati flirte me Keisin dhe shprehu haptazi simpatinë për Jorin,por ishte kjo e fundit që i shuajti shpejt ato.

Këngëtari tregoi se i ka kërkuar falje partneres që ajo ende nuk e kishte pranuar,por më në fund duket se gjërat midis tyre janë rregulluar.
Në një intervistë për “Top Albania Radio” Lorenci nuk tregoi shumë përveç se janë mirë dhe se ajo është shenja e Luanit.

“Mirë jemi. Unë jam shumë njeri privat tek kjo pjesë. Por po ju them që unë jam shenja e Ujorit dhe ajo është një Luan”

Të ngjashme