Kryefjala Logo

Lidi pas daljes:”Po të isha si Juli dhe Romeo, do ta fitoja edhe unë ‘BBV3’”!

23 Prill, 2024 | 9:26 am

I ftuar mbrëmjen e djeshme në ‘Big Brother Radio’ ka qenë ish-banori  Lidi Delia, i eliminuar në ‘Prime-n’ e shkuar përballë Liamit.

Edhe pse ishte shumë afër finales, ai bëri një analizë të lojës së banorëve dhe për të dhënë mendimin e tij lidhur me të gjitha ngjarjet e ndodhura brenda 4 mureve të shtëpisë.

Kur u pyet nëse do kishte dashur të hynte prej fillimi ai tha:
Me të thënë të drejtën, unë kam thënë diçka. Po të hyja prej fillimit patjetër që do të ishte një gjë tjetër. Dhe kam bë një paralelizëm që po të kisha pasur vendin e Romeos dhe të Julit me të gjithë ato gjëra që kanë ato, do ta fitoja “Big Brother-in”. Kanë qenë pjesë e familjes së Top-it. Janë familjarizuar me skenën, me stafin. Këtë këtë. Jo të kisha Heidin.”

Të ngjashme