Konkurentit të Për’puthen i dalin “të palarat” , mbante unazë fejese pak para se të fillonte emisioni

2 vite më parë

Një ndër konkurentët më të pëlqyer nga audienca dhe nga vajzat në Për’puthen, ka vënë në dyshim sinqeritetin e tij teksa në rrjet qarkullon një foto e tij duke mbajtur unazë fejese. Mendohet se unaza te ketë qenë e vendosur pak kohë përpara fillimit të Për’puthen.

Bëhet fjalë për Argjend  Rracin I cili është një ndër pjesmarrësit që ka patur rritjen e audiencës në rrjetet sociale më të lartë nga të gjithë. Si fillim ai doli në takim me Mikelën , duke I tërhequr vëmendjen kësaj të fundit .

Gjithashtu komentet positive dhe shpesh flirtimet nuk kanë munguar nga vajzat në rrjetin e tij social Instagram. Në studio Argjendi herë pas here ka pasur debate me djemtë por në përgjithësi duket se eksperienca e tij e re televizive po shkon shumë mirë.

Të ngjashme