Zbulohen sekretet e femrave që nuk kanë celulit.

Gjendja e mirë e lëkurës nuk është problem vetëm i verës. Të paktën, nuk duhet trajtuar si i tillë sepse në verë duken gjithë ‘dëmet’ që i keni bërë gjatë dimrit.

Përpiquni të zbatoni të paktën 4 prej tyre…

1. Në vend të kafes apo çajit, pijnë gjithmonë ujë, 1.5 deri në 2 litra.

2. Bëjnë ushtrime kardio më shumë se të tjerat.

3. Nuk mjaftohen me masazhet në shtëpi por i bëjnë ato në qendra të specializuara.

4. Bëjnë skrub për lëkurën në vend të kremrave anticelulit.

5. Nuk bëjnë banja të ngrohta dhe ndryshojnë temperaturën e ujit nga e ftohta në të ngrohtë.

6. Bëjnë sauna të paktën 2 herë në javë.

Previous article17 vjeçarja shqiptare denoncon: “Më droguan dhe pëdhúnuan për 5 orë në breg të lumit 7 persona”
Next articleSot filloi viti shkollor por studimi thotë se fëmijët që nisin mësimin para orës 08:30 bien në depresion