Zbulimet e reja ne Antarkditë mund të ndryshojnë historinë përgjithmonë

Zbulimi i disa strukturave në Antarktidë me një ngjashmëri të frikshme me piramidat e Egjiptit, ka habitur shkencëtarët pasi nëse konfirmohet që bëhet fjalë për vepra të dorës së njeriut, mund të ndryshojnë komplet historinë tonë.

Njëra prej strukturave është zbuluar thuajse e tëra dhe ka një ngjashmëri të madhe me piramidën e Gizas, pranë Kajros. 

Besohet se rreth 100 milionë vite më parë, ai ka qenë i mbuluar nga pyjet nga lumenjtë dhe liqene me temperatura të ngjashme me ato në Zelandën e Re sot.

Zbulimi ka ndezur edhe më shumë zërat në forume të ndryshme që flasin për ekzistencën e një qytetërimi më të avancuar në planetin tonë, para se të shfaqeshim ne.

Previous articleIdetë më të bukura për tu grimuar në këto festa dhjetori
Next articleShkenca Japoneze:Një akullore në mëngjes ju bën më të..?