Vini re meshkuj!Këto janë rrëfimet intime që femrat tregojnë me njëra tjetrën:

Kur femrat fillojnë të tregojnë për gjëra seksuale, kryesisht tregojnë vetëm gjërat me vlerë dhe gjërat më “epike”. Përshembull, shumica e femrave kanë qejf t’i tregojnë shoqeve për vendet publike ku kanë bërë seks me të dashurin, ose vendin më të çmendur që e konsiderojnë ato.

Sidoqoftë, shpeshherë në bisedat ‘intime’ të vajzave futen edhe detajet e tjera:

Zakonisht vajzat tregojnë kur kanë bërë seks anal, kur janë ‘takuar’ me një mikropenis (penis të madhësisë më të vogël se normalja),  ose e kundërta. Po ashtu ato tregojnë me njëra tjetrën për eksperiencat e seksit më të gjatë dhe më të shkurtër që kanë përjetuar, pra çuna ato rrëfejnë edhe kohëzgjatjen.

Kujdes! Dhe, nëse jeta juaj seksuale është e tmerrshme tejet e tmerrshme apo e mërzitshme, duhet të kini parasysh se ajo mund t’i tregoje shoqeve.

Previous articleArsyet shëndetsore që fshihen pas rënies së flokëve
Next articleÇfarë tregon për ju mosha kur ju erdhën periodat?