Veprimet që nuk duhen bërë kurrë me sytë tuaj!

Sytë janë pasqyra e shpirtit thonë disa, por nga ana fizike përveç të qenit të bukur ata janë edhe shumë delikatë.

-Mos bëni tatuazh

-Mos përdor lënte dekorative që ndryshojnë ngjyrën e syve

-Mos fli asnjëherë me lente

-Nëse ke një puçërr apo diçka të ngjashme në sy, mos e ngacmo asnjëherë

-Mos përdor produkte kozmetike në sy që i ka përdorur dikush tjetër më parë.

Previous articleHumori juaj do të luhatet midis niveleve të larta dhe të ulëta, veçanërisht në dashuri. Paolo Fox tregon detajet!
Next articleTre shenjat e horoskopit që nuk vrasin mëndjen për asgjë