Veçoritë që tërheqin meshkujt.Femra,lexoni me kujdes!

–Shikimi i thellë i syve
Harrojeni shprehjen që sytë janë pasqyra e shpirtit, pasi ata janë dhe një derë për të marrë vëmendjen e të dashurit të zemrës. Mesa duket sytë zmadhohen kur shikon personin që ke simpati.

-Buzët e kuqe
Sipas një studimi të kryer nga Univeristeti i Manchesterit doli që buzët janë më kryesoret në tërheqjen fizike.

-Buzëqeshja si një emoji
Kur themi buzëqeshje si emoji e kemi për buzëqeshjen si fëmijë. Studimet thonë se burrat janë më shumë të tërhequr tek buzëqeshja e një gruaje.

-Dhëmbë të bardhë
Kërkimet thonë se dhëmbët e bardhë janë më atraktivë. Ne nuk duhet të jua themi këtë por lajini,pastrojini, dhe vizitohuni tek dentist herë pas here.

Previous articleNëse keni respekt per veten,këto gjëra nuk do t’i toleroni ndaj askujt!
Next articleSi të jeni më e mira që ai ka patur ndonjëherë në shtrat?