Trup i bukur në verë?Lista e gjërave që duhet ti hidhni poshtë

Gjatë sezonit të plazhit, shumë prej nesh mund të fillojnë të ndiejnë presionin mendor për të bërë diçka në lidhje me trupat tanë ndërsa lëvizim nëpër burimet tona të mediave sociale. Fotografitë, videot, postimet dhe artikujt sugjerojnë një imazh ideal të një trupi veror – mundësisht të hollë dhe të tonifikuar, me bark të ngushtë. Stigma e peshës që vjen së bashku me motin e nxehtë mund të ndikojë negativisht në shëndetin tonë mendor dhe vetëbesimin, dhe ne mund të ndihemi të frustruar që nuk e kemi arritur atë trupi perfekt veror ”që mund të na lejojë të shkëlqejmë në rroba banje”E vërteta është, një “trup plazhi” është çdo trup në plazh dhe të gjithë duhet të jemi të lirë të kënaqemi, gjatë gjithë vitit, pa asnjë presion.

•Ne nuk kemi nevojë të kërkojmë një mënyrë të caktuar për të shijuar verën ose ndonjë kohë tjetër në jetë.

•I pari vjen shëndeti pastaj dietat

•Është koha që ne të ndryshojmë rrëfimin.

•Besoni trupit tuaj. Kini kujdes për zakonet tuaja të të ngrënit, në vend që thjesht t’i përmbaheni dietave kufizuese. Dëgjoni dëshirat ushqimore të trupit tuaj dhe kënaqini ato.

•Gjeni një mënyrë të kënaqshme për të bërë ushtrime fizike dhe qëndroni në të ngrënë të vëmendshëm, aktivitete fizike dhe zakone të tjera të shëndetshme gjatë gjithë vitit, jo vetëm para verës.

Vish trupin tënd me dashuri. Bleni veshjet për veshjet verore të ëndrrave tuaja, vishni dhe lëkundni!

•Filtroni mediat tuaja sociale. Ju mund të bëni një pushim nga lëvizja e ushqimit ose llogarive që nuk ndjekin që promovojnë standarde joreale të trupit dhe ju nxisin të merrni atë “trupin e verës”. Të rrethosh veten me njerëz që kanë një mendim pozitiv në trup është gjithashtu i rëndësishëm.

Previous articleSekretet e aeroporteve që të gjithë udhëtarët duhet të dinë
Next articleIde të çmendura që bënë miliona!