Tri të vërtetat e hidhura të dashurisë

1- Në dashuri, dy persona nuk duan njësoj

Vetëm për shkak se biem në dashuri me dikë, nuk do të thotë se ata janë një partner i mirë për ne dhe të rrimë gjithë jetën bashkë. Dashuria është një proces emocional; përputhshmëria është një proces logjik. Ne nuk mund t ërrimë gjatë me një person i cili nuk na respekton, na bën të ndihemi keq, nuk na respekton të paktën njëlloj sa ne etj.

2- Dashuria nuk zgjidh problemet në çift.

Edhe pse dashuria mund të jetë pa kufij për një person, zënkat dhe debatet mund ta shkatërrojnë një lidhje.

3- Dashuria nuk është gjithmonë vlerë për të sakrifikuar veten

Në një marrëdhënie dashurie, është normale për dy njerëz që herë pas here të sakrifikojnë dëshirat e tyre, nevojat e tyre, si dhe kohën e tyre për njëri-tjetrin. Por kur vjen puna për të sakrifikuar vetë-respektin e dikujt, dinjitetin, fizikun, ambiciet e dikujt dhe qëllimin e jetës, vetëm për të qenë me dikë, atëherë e njëjta dashuri bëhet problematike.

Previous articleNdryshon emër “Kategoria Superiore”, ja cili do jetë emri ri  i sponsorit që do të vendoset (Video)
Next articleE bujshme:Gruaja lë të fejuarin për..qenin!