Tre këshilla për ta nisur këtë të djelë me këmbë të mbarë

  • Ngrihu nga krevati dhe vëre trupin në lëvizje.

Është shumë e rëndësishme ta nisësh ditën me aktivitet fizik dhe për këtë nuk të duhet palestra. Disa ushtrime të thjeshta në shtëpi dhe na besoni e gjithë dita do jetë plot energji.

  • Pije kafen në shtëpi

Kursen para dhe të shijon më tepër se ta pish jashtë. Kaq mjafton apo jo?

  • Ha mëngjes

Doktorët dhe dietologët e vendosin theksin te konsumimi i mëngjesit, si vakti më i rëndësishëm i ditës. Nga ajo çfarë hani në mëngjes varet gjithë vazhdimësia e mirë e ditës. Kujdesuni të hani me qetësi dhe të merrni proteina dhe karbohidrate.

Previous articleTë dielën lexoni Paolo Fox dhe pastaj dilni nga shtëpia!
Next articlePër dhimbjet e shpeshta të kokës,këshilla si të qetësoheni