Trajtimi i duhur per sy të enjtur

Kamomili, nuk është ‘ilaçi’ vetëm për gjumin e darkës.

Në shumë raste, është i dobishëm edhe për lëkurën. Në rast se do të përdorni kamomilin natyral, përbërja e mëposhtme do të jetë edhe më efikase, por edhe në mungesë përdoroni bustinat e gatshme.

Pasi uji me bustinat e kamomilit të jetë ftohur, zhytni në të dy copa për kompresë dhe vendosini në sy duke i lënë për 15 minuta.

Përdoreni këtë maskë për disa javë rresht dhe do të shikoni efektin e menjëhershëm të kësaj kure popullore.

Previous articleÇfarë tërheq vërtet femrat tek meshkujt?
Next articleHabit Semi: U martova me Bokun te ikja jashte, po ai mashtron pak!