Tradhëtarët nuk janë të gjithë profesionistë.Ju tregojmë si t’i kapni në faj.

1-Këta janë njerëz shumë të pasigurt

Pasiguria është karakteristika themelore e njerëzve që mashtrojnë.

Ekuacioni është i thjeshtë: merr vetëm një grusht vëmendje shtesë nga dikush që papritmas ky person bëhet tërheqës në sytë e tyre.

Në këtë pikë vlerësimet bëhen një burim nga i cili mund të nxirret ndjenja e mirëqenies që është kërkuar gjithmonë.

Ju hyni në një rreth vicioz kënaqësie dhe adrenaline dhe nuk jeni më të gatshëm ta hiqni atë.

Kjo është një përkëdhelje e vërtetë për të pasigurtët.

2-Ata kanë nevojë për kënaqësi të jashtme

Mashtruesit serialë kanë nevojë për kënaqësi të jashtme, sepse ata përpiqen të gjejnë kënaqësi brenda vetes.

Ata janë automatikisht njerëz të predispozuar të kërkojnë miratim, kompliment dhe të bëjnë gjithçka që munden për ta marrë atë.

Qëndrimi i tyre shpesh është magjepsës dhe sensual, kjo shkakton tek tjetri idenë se një lojë joshëse po vendoset.

Ju e kuptoni mirë që jemi brenda dinamikës së flirtit që shpesh çon në të jetuarit e një marrëdhënie të vërtetë.

3-Tradhtarit i pëlqen të ndryshojë

Njerëzit që mashtrojnë janë të njëjtët njerëz që shpesh kanë nevojë të ndryshojnë.

Ndryshimi i dinamikës së çiftit por edhe rregullimi i mobiljeve në shtëpi ose në punë. Në thelb ka nevojë për emocione të reja, aq sa për disa, stabiliteti bëhet pothuajse një burim frike.

Çfarë do të ndodhte nëse do të qëndronit në vend? Shumë prej tradhtarëve serialë mund të përgjigjen se ndiejnë se po vdesin.

Me pak fjalë, kush tradhton nuk është një përbindësh por një person që ka boshllëqe të thella që përpiqet t’i mbush me marrëdhënie kalimtare.

Previous articleTe përmirësosh një marrëdhënie është më e rëndësishme sesa të kërkosh lidhje të re
Next articleSi ta kuptoni kur jeni gati për të thëne “PO”