Të udhëtoj apo jo? Nënat shtatzëna tani marrin përgjigjen.

Nëse shtatzënia zhvillohet pa probleme, munden pa u frikësuar që të nisen në rrugë me veturë. 

Patjetër të lidhni rripin e sigurisë por vetëm nën stomak, jo mbi të. 

Vështirësitë eventuale në shtatzëni mund të shfaqen tre muajt e parë, kur shfaqen mundimet e shpeshta për shkak të përshtatjes së organizmit. 

Në valixhe, pos dokumenteve personale, patjetër të keni librezën shëndetësore, konstatimet mjekësore dhe telefonin e mjekut i cili përcjell shtatzëninë tuaj… Vishni rroba të rehatshme dhe mos u brengosni.

Me tren udhëtimi është më i rehatshëm, ndonëse mund të zgjasë shumë. Udhëtimi me tren është më i rehatshëm për shtatzënat, sepse në çdo çast mund të çohet në këmbë dhe të shëtisë.

Previous articleE habiteshme, ka një moshë kur femrat janë më shumë të prirura të tradhëtojnë.
Next articleI bëre 30 vjeç? Lexo çfarë ndodh me trupin tënd.