Të sharat dhe mallkimet çlirojnë stresin

Jemi rritur më idenë se është një sjellje e keqe të shash dhe tregon agresivitet.

Por një studim i fundit që ka studiuar sjelljet njerëzore ka dalë në përfundimin se nuk është edhe aq keq të mallkosh apo shash.

-Është një mënyrë për të çliruar stresin

-Shërben si një mënyrë për t’u ankuar për problemet me shëndetin

-Nëse shan duke u ushtruar në palestër, duket se të shtohet “fuqia” për punuar më fort.

-Mos e teproni ama,ta teprosh nuk sjell kurrë gjëra të mira!

Previous articleSMS-të po ju shpërqëndrojnë.Mësoni kur duhet përdorur telefoni
Next articleQesh me veten.Nuk je i çmendur por i lumtur!