Të qani nuk është dobësi,përkundrazi..

Sjell vëmendjen te ju

Megjithëse përpiqemi shumë, vjen një kohë kur nuk mund të shmanget shpërthimi dhe e qara përpara kujtdo tjetër. Pavarësisht nëse është një bashkëpunëtor apo një person i dashur, e qara përçon mesazhin se jeni të lënduar.

Ju bën të ndiheni më mirë

Lotët që derdhim gjatë një shpërthimi emocional përmbajnë një vrasës natyror të dhembjes madje studiuesit besojnë se ata mund të përmbajnë edhe hormone të stresit.

Shpreheni

Është e mundur që ta lidhim të qarën me turpin, sepse kur kujtojmë aktin, provokojmë mërzinë që kemi ndier në atë periudhë të veçantë të jetës. Nuk është e lehtë të largohesh prej këtyre emocioneve.

Ju mpreh fokusin

E qara mund të konsiderohet  si një reagim emocional, që mund t’ju ndihmojë ti vini gjërat në perspektivë si dhe të kuptoni se kjo është e rëndësishme për ju dhe se duhet të merreni me këtë.

Previous articleE diela sipas Paolo Fox, java ka ndryshime
Next articleJanë veshje mashkullore por nuk duhet të mungojnë ne dollapin e një femre