Të gjithë tradhëtarët kanë nje sekret të përbashkët.Zbuloni çfarë

Janë të shumtë studiuesit dhe seksologët të cilët herë pas herë japin informacione të reja mbi tradhtitë në çift.

Së fundmi një studim i kryer në mbi 300 meshkuj ka dalë në një përfundim interesant, sipas të cilit ka një ditë të caktuar kur partneri ka më tepër gjasa që t’ju tradhtojë.

“E premtja e të pabesëve’… pikërisht dita e premte është cilësuar si dita kur ka më tepër rrezik që ai të flejë me një tjetër femër.

Por jo vetëm dita… ekspertët u shprehën se është edhe data 18 nëntor që mund t’ju tradhtojë dhe kjo vjen edhe për shkak të kaosit dhe të angazhimeve të shumta për festat e fundvitit.

Kështu ata gjejnë një hapësirë më të lirë për të tradhtuar pasi ditët e tjera kanë më tepër angazhime.

Ndoshta këtë datë e humbët për këtë vit, por nëse jeni supersticioz atëherë bëni kujdes të premteve si dhe 18 nëntorin e viteve në vijim.

Previous articleDeklarata e studiuesit anglez qe shokoi botën:”Në 2030 nuk do bëjmë më seks”
Next articleJa si të bindni burrin t’iu ndihmojë në punët e shtëpisë