Të gjitha sekretet për të pasur një lidhje që t’jua kenë zili

1. Investimi emocional

Të kesh një marrëdhënie kërkon shumë punë dhe shumë kohë. Të kesh një marrëdhënie të shëndetshme dhe të qëndrueshme kërkon edhe më shumë punë dhe më shumë kohë. Mund të jetë vërtet shumë e vështirë.

Përbërësi i parë, dhe ndoshta më i rëndësishëm, për një marrëdhënie të suksesshme është investimi 100% emocional.

Të dy partnerët duhet të përfshihen plotësisht në marrëdhënie, përndryshe nuk ka asnjë arsye për të provuar.

2. Të kesh interesa të përbashkëta

Është e vërtetë që të kundërtat tërheqin, por është gjithashtu e vërtetë që ju duhet të jeni në gjendje të ndani interesat tuaja me partnerin tuaj.

Kalimi i kohës cilësore së bashku është thelbësore.

Çfarë të bësh nuk është aq e rëndësishme, por thjesht të jesh së bashku dhe të bësh diçka që të dyve ju pëlqen është thelbësore. Kjo do t’ju ndihmojë të ndërtoni një marrëdhënie më të fortë.

3. Bëhu i sjellshëm

Të qenit i mirë është një nga dhuratat më të lehta që mund t’i ofroni një tjetri në një marrëdhënie. Atëherë pse është ndonjëherë e vështirë të jesh gjithnjë i mirë me partnerin tënd?

Kur i njohim shumë mirë partnerët tanë dhe kalojmë shumë kohë së bashku, ndoshta sepse jetojmë me ta, kemi tendencë të zvogëlojmë rëndësinë e akteve të vogla të mirësisë në jetën e përditshme.Nuk është dobësi perkundrazi..

4.Flisni (shumë) dhe dëgjoni (edhe më shumë)

Komunikimi i mirë dhe i sinqertë me njëri-tjetrin është çelësi për të gjitha marrëdhëniet e suksesshme; qoftë romantike, platonike apo edhe ato që lidhen me punën.

Besimi lulëzon kur njerëzit ndjehen të lirë të flasin, por gjithashtu dëgjojnë dhe kuptojnë.

Të dëgjosh do të thotë të tregosh vëmendje, kujdes dhe respekt ndaj tjetrit. Por për të dëgjuar me të vërtetë, duhet t’i kushtoni vëmendje të plotë dhe mbase edhe të lini mënjanë idetë dhe dëshirat tuaja.

5. Pavarësia

Në çdo marrëdhënie të suksesshme duhet të ketë një marrëdhënie midis varësisë dhe pavarësisë.

Është e rëndësishme që partnerët të ndiejnë se mund të varen nga njëri-tjetri për afërsi, komoditet dhe siguri; megjithatë, njeriu nuk duhet të bëhet shumë i varur nga personi tjetër.

Previous articleHumb jeten i riu pas aksidentit, arrestohen polici dhe i vellai ne Kamez
Next articleStina e verës sjell ndarje më shumë se pjesa tjetër e vitit.Ja përse