Të dukeni dhe të ndjeheni te reja mjaft të keni këto huqe

Të jetosh shëndetshëm është një nga qëllimet që të gjithë i vendosin vetes edhe pse me kalimin e kohës ndjejmë peshën e viteve.

Nëse doni të ndiheni të rinj duhet të ktheni në zakon këto 4 gjëra.

1-Ngrini pesha që të mbani trupin në formë.

2-Proteinat duhet të zënë pjesën kryesore në dietën tuaj.

3-Të tre vaktet që konsumoni duhet të jenë të shëndetshëm.

4-Vitamina D është shumë e rëndësishme. Nëse e ndjeni veten të lodhur mund t’i shtoni disa tableta në dietën tuaj.

Previous articleNuk ju pëlqen si dilni në foto?Ka një shpjegim dhe një zgjidhje
Next articlePse prindërit Japonezë rrisin fëmijët më të lumtur në botë?