Studimi:1 në 5 persona të lidhur kanë dashuri të fshehtë për dikë tjetër

Dashurinë e fshehtë e ka çdo një në 5 persona që janë në një lidhje, dhe ndaj saj ndjejnë epsh më të madh se ndaj partnerit.

Kështu të paktën ka treguar anketa britanike me 3000 persona. 

Në shumicën e rasteve, partneri e di se për kë është fjala, pasi ata janë zakonisht mikeshat e afërta, koleget e punës apo dashuritë e vjetra. Meshkujt janë më të prirë ndaj aferave, duke pranuar dashurinë e fshehtë 22% prej tyre, krahasuar me 15% të femrave.

Në lidhjet mbi 5 vjet, dashuri të fshehtë kanë një nga 25 partnerë, njoftojnë mediet britanike. “Edhe nëse lidhja është e lumtur, është e mundur që partneri të dashurojë dikë tjetër.

Për ata që nuk mund të kontrollojnë epshin e tyre, kjo mund të jetë fundi i martesës apo lidhjes”, keshillojne studiuesit.

Previous articleKeni parë ndonjëherë pica prej floriri?
Next articleE frikshme! Fifi bertet me shkop ne dore, Semin peson kriza paniku!