Studimi surprizues rreth martesës.Të shpëton jetën?

•Sipas një studimi të fundit është zbuluar se të jesh i martuar të shpëton jetën.

Personat e martuar kanë më pak shanse të preken ose të vdesin nga një sëmundje ose atak në zemër.

Doktorët besojnë se të kesh dikë me rëndësi pranë vetes i bën njerëzit më të kujdesshëm ndaj simptomave, për t’i kuruar dhe për t’i kapur në kohë.

Në studim janë marrë çifte të martuar dhe persona beqarë, nga ku është zbuluar se ata që nuk kanë qenë të martuar kanë 40% më shumë shanse të preken nga sëmundjet kardiovaskulare

Previous articleAtdheu dhe Bora i dergojne mesazhe te koduara njeri tjetrit?!
Next articlePër nënat:Këshilla për trajtimin dhe kujdesin ndaj variçeve.