Studimi i fundit tregon se rënia në dashuri të bën të shtosh,jo të humbësh peshë

Ndikuesi i parë dhe më i rëndësishmi është nevoja për tu dukur tërheqës.

Sapo gjen dikë që të bën të lumtur bie dukshëm shqetësimi dhe nevoja për t’u dukur tërheqës, gjë që i bën persona të caktuar të shtojnë disa kile.

Ndikues tjetër është edhe partneri, i cili mund të të motivojë drejt një jete të shëndetshme, ose drejt të ngrënit në mënyrë të pashëndetshme.

Ndërsa arsyeja e fundit e nxjerrë nga studimi bën me faj hormonet.

Një person i lumtur dhe i dashuruar ka më shumë dëshirë për të ngrënë ushqime që përmbajnë shumë karbohidrate.

Previous articlePse është i dëmshëm përdorimi i pecetave të lagura në fytyrë dhe zonat intime?
Next articlePse është më mirë të jesh femër? Të gjithë do të biem dakort