Studim:E dini pse femrat e zgjuara janë beqare?

Studimet e shumta tregojnë se meshkujt inteligjentë preferojnë të lidhen me femrat më pak inteligjente se ata. Është një çështje e konfirmuar nga rezultatet e kërkimeve të kësaj fushe.

Pasojat është se femrat e zonja kanë më tepër vështirësi të gjejnë partner krahasuar me ato më pak të mençura, pasi nuk duan ta kalojnë shumicën e kohës së tyre duke mbështetur partnerin, duke qenë se janë shumë ambicioze dhe të afta t’ia dalin vetë mbanë për çdo gjë në jetë.

Sigurisht, ka femra të zonjat që janë të lidhura… por statistikisht kjo është e rrallë.

Previous articleNjerëzit që nuk postojnë në rrjetet sociale janë mendërisht më të fortë
Next articleDisa nga rastësitë më të mëdha që habitën një botë të tërë