Stina e verës sjell ndarje më shumë se pjesa tjetër e vitit.Ja përse

Si çdo verë, çiftet duket se i nënshtrohen një metamorfoze të veçantë.

Ne dëgjojmë për djalin që u nda, djalin që ka vendosur të bëjë një pushim dhe çiftin historik që papritmas largohen.

Dhe kjo ndodh (pothuajse) gjithmonë në verë.

Mbajtja e ekuilibrit të çiftit nuk është e thjeshtë: mekanizmat hyjnë në lojë që vijnë nga familjet e origjinës, dinamikat që janë mësuar me kalimin e kohës mbi rolet e çiftit, nevojat dhe nevojat e dy partnerëve që mund të ndryshojnë me kalimin e kohës dhe të çojnë deri tek largimi.

•Tundimet

Gjatë verës dilni më shumë, zbuloni më shumë dhe hormonet mashkullore dhe femërore janë shumë më të pranueshme.

•Viti i ri fillon në shtator

Vera shpesh perceptohet si fundi i vitit.

Shtë momenti në të cilin mund të merrni kontrollin e jetës suaj të dashurisë, mund të krijoni projekte të reja pune, mund të merrni rrugë të reja.

Kështu që gjithçka do të fillojë përsëri në shtator.

Previous articleTë gjitha sekretet për të pasur një lidhje që t’jua kenë zili
Next articleSi hakmerren shenjat e Horoskopit pas ndarjes?