Sonte mos flini pa kryer marrëdhënie me partnerin.Ju themi pse

Në fakt jo vetëm sonte, por të gjitha ato netë që ju dëshironi të bëni një gjumë të mirë dhe të lehtë pasi është ilaçi kryesor për një gjumë të tillë.

Nëse pas një darkë të rëndë përtojmë të bëjmë ushtrime, kaloritë e marra mund ti heqim shumë kollaj, madje edhe duke u kënaqur përmes marrëdhënies seksuale.

Gjithashtu marrëdhënia seksuale para gjumit, ndikon në korrigjimin e boshtit të kurrizit, duke ndikuar pozitivisht në qëndrimin tuaj gjatë jetës së përditshme.

Çfarë prisni..?

Previous articleRrëfimi i një njeriu që hoqi dorë nga kafja për 1 muaj.Çfarë ndodhi me të?
Next articleGjërat që meshkujt urrejnë tek femrat: