Sodë në shampon e flokëve?Pse?

Gjëja më e mirë rreth sodës është se ajo nuk ka asnjë përbërës kimik, plus është më e lirë se produktet e tjera të bukurisë.

Për flokë

Nëse e vëreni se flokët tuaja janë dëmtuar, faji mund të jetë tek produkti që e përdorni për t’i larë ato.

Herën tjetër kur të hidhni shampon në flokë, shtoni pak sodë, përzieni me shampon dhe më pas aplikojeni shamponin si zakonisht.

Ky trajtim vepron si një shampo përmirësuese për flokë, i cili vetëm pas disa ditëve përdorim do të bëjë që flokët tuaja të rikthejnë bukurinë e tyre.

Previous articleÇfarë i bën trupit një gotë verë
Next articleKa çmëndur çdo amvise.Ëmbëlsira me dy përbërës për dy minuta