Sinjalet që njerëzit nuk e respektojnë veten dhe i lënë të tjerët të luajnë me pasiguritë e tyre

Të gjithë duam të jetojmë në paqe me të gjithë të tjerët. Dhe ne shpesh duhet të bëjmë kompromise, ndërsa përpiqemi të jemi të sjellshëm dhe të sjellshëm. Por shumë shpesh, të qenit i mirë në të vërtetë jep rezultat, sepse disa njerëz e shohin atë si një dobësi dhe përpiqen të na përdorin për qëllimet e tyre. Ekziston një vijë e hollë midis të qenit i sjellshëm dhe mosrespektimit të vetes dhe të gjithë duhet të jemi në gjendje ta mos e tejkalojmë atë.

1-Ata e kursejnë veten për të blerë diçka për dikë tjetër.

2-Nuk duan trupin e vet

3-Nuk shprehin mendimin e tyre

4-Ata nuk i besojnë vetes dhe kërkojnë këshilla gjatë gjithë kohës.

5-Mundohen të mos thonë JO

6-Ata tolerojnë mosrespektimin e dukshëm.

7-Ata nuk mund të njohin lajkat ironike

8-Ata bëjnë gjëra kundër interesit të tyre.

9-Ata tolerojnë  kur njerëzit e tjerë nuk i marrin seriozisht punët e tyre.

10-Ata nuk fjejnë kohë për veten për të pushuar.

Previous articleKush po e mban “Peng” Dashin?
Next articleHistoria e Shtëpisë së Modës Balenciaga, që ju dha jeta e dytë nga stilistja gjeorgjiane Demna Gvasalia