Si të krijoni dhe të ruani një lidhje të shëndetshme

Të gjitha lidhjet   duhet të bazohen në respekt dhe sinqeritet, e kjo duhet t’ju mbetet në mendje kur vendosni të dilni me dikë.

 Në një lidhje të shëndetshme, të dy partnerët:

– Trajtohen me zemërgjerësi dhe respekt

 – Interesohen për gjërat të cilat janë të rëndësishme për tjetrin

– I respektojnë limitet seksuale, fizike dhe emocionale të tjetrit

– Mund të flasin sinqerisht rreth ndjenjave që i kanë

– Janë të sinqertë me njëri-tjetrin

– Dëshirojnë të kalojnë kohë së bashku

Previous articleKujdes:Këto shenja tregojnë se stresi po fiton mbi ju
Next articlePlakja para kohe:Faktorët nuk varen gjithmonë nga ushqimi