Si të jeni më e mira që ai ka patur ndonjëherë në shtrat?

Seksi i mirë fillon jashtë dhomës së gjumit
Luani lojën tjetër, dërgoni porosi “eksituese” derisa është në punë, priteni me një darkë romantike apo bëni një masazh me vaj aromatik

Mbani kontaktin me sy
Kur e shikoni dikë drejt në sy disa sekonda, krijohet ndjenjë intime dhe intensive, posaçërisht nëse fytyrat ju janë afër vetëm disa centimetra.

Ndërmerrni kontrollin
Qëndroni sipër dhe vendosni se si do të zhvillohen gjërat. Lidhjani duart me një pëlhurë të butë sateni në vend të kllapave, sepse pëlhura e butë është shumë më komode

Previous articleVeçoritë që tërheqin meshkujt.Femra,lexoni me kujdes!
Next articleBëni kujdes nga këto lloje njerëzish,priren t’ju tradhëtojnë!