Si ta hapni telefonin e partnerit edhe nëse ai i ka vendosur një kod sigurie te vështirë

Kurioziteti për të depërtuar në informacionet e fshehta të telefonit të partnerit tuaj gjithmonë është i madh.

Ekziston një kod i thjeshtë që mund t’ju bëjë të keni akses në Iphone, transmeton Panorama.

Gjithçka funksionon duke formuar *3001#12345#* dhe pastaj të shtypni butonin e telefonatës.

Ekrani i telefonit do të marrë ngjyrë gri dhe pas kësaj do t’ju dalë informacioni ekstra. Një nga karakteristikat më të dobishme është një tregues i detajuar i fuqisë së sinjalit të internetit, i cili shfaqet në këndin e sipërm të majtë.

Nëse formoni *#06# do të zbuloni numrin identifikues IMEI. Kjo është shumë e dobishme pasi mund të përdoret për të fikur telefonin tuaj në rast se ua vjedhin atë.

Previous articleUshqimet që duhen shmangur kur jeni shumë të uritur.
Next articleJa çfarë duan të dëgjojnë femrat nga meshkujt