Si është mirë te lindësh femër apo mashkull?

Zbuloni arsyet me të cilat biem në një mendje.

Bota mashkullore dhe ajo femërore kanë qenë gjithmonë në përplasje me njëra-tjetrën për shumë arsye. Në një botë ku femrat vazhdojnë të luftojnë për barazinë gjinore ka një studim i cili ka nxjerrë një grup arsyesh pse është më mirë të jesh femër.

  • Tolerancë në dhimbjet e trupit

Femrat kanë kënaqësinë të sjellin në jetë fëmijë. Dhimbja gjatë atij procesi është aq e madhe sa ka shumë pak ngjarje në jetë me të cilat mund të krahasohet. Për këtë arsye toleranca ndaj dhimbjeve në trupin e femrës është shumë më e madhe se te meshkujt.

  • Jetojnë më gjatë

Për këtë flasin statistikat reale. Femrat jetojnë më shumë se meshkujt sepse sëmuren më pak.

  • Mund të qajnë lirshëm

Shoqëria i lejon femrat të qajnë në publik dhe privatisht, prandaj janë shumë më të lirshme t’i shprehin hapur emocionet.

  • Mund të përdorin make-up

Meshkujt janë të detyruar të qëndrojnë me fytyrën që kanë lindur, ndërsa femrat kanë pafund mundësi për të eksperimentuar me look-un.

  • Nuk vuajnë nga tullacllëku

Sado vite të ketë mbi shpinë një femër, asnjëherë nuk vuan nga rënia e flokut deri në pikën që të ngelet tullac. Është e vërtetë që me kalimin e viteve shëndeti i flokut pëson rënie, por gjithsesi mbetet pak feminilitet.

Previous articleKush është miliarderi rumun që humbi jetën së bashku me familjen në avionin që u rrëzua në Milano
Next articleVuan nga ankthi? Hiq urgjent dorë nga këto gjëra.