Si duket jeta para dhe pasi të mbushni 30 vjeç

Ekziston një thënie që thotë si: ” Kur isha 20 vjeç, më dukej se ata që mbushën 30 vjeç janë tashmë të moshuar. Duhet të kisha pasur një imagjinatë të shkëlqyer. ”Ndërsa plakemi, gjërat me të vërtetë ndryshojnë. Nuk ka të bëjë vetëm me pamjen tonë, por edhe me mënyrën se si e trajtojmë shëndetin tonë, familjen tonë, paratë tona dhe gjëra të tjera. Ajo që ishte domethënëse në të 20-tat tona, nuk bëhet një përparësi aq e madhe kur mbushim 30 vjeç, dhe anasjelltas.

Shikojmë çfarë ndryshon

Para të 30-ave në orën 22:00 lyheshim për të dal pas të 30-ave vendosim kremin e gjumit.Më parë dergonim mesazhe me të  dashurin duke shorehur dashurinë ndërsa sot bëjme listën e gjërave që mungojnë.

Metabolizmi ndryshon dhe keshtu ndryshon dhe dieta jonë ushqimore.Pas të 30-ave qeshim me gjërat që dikur na mërzisnin,ulim numrin e shoqeve dhe shokëve duke u bërë shumë selektivë.

Jeta duket ndryshe dhe prioritete ndryshojnë përveç faktit që të gjithëve na mungojnë të 20-tat.

Previous articleFakte njerëzore kaq të çuditshme sa duken të pavërteta
Next articleNgjarje e rende ne Lushnje, vritet nje 30 vjecar dhe plagoset i vellai me te atin