Shokuese!Femrat priren të tradhëtojnë më shumë

Studiuesit kanë arritur në përfundimin se femrat janë të programuara për të mashtruar dhe tradhëtuar meshkujt në një marrëdhënie dashurie dhe kjo e gjitha ndodh për shkak të biologjisë së tyre. 

Shkencëtarët pohojnë se djemtë që janë të pasigurt, do të tronditen kur të mësojnë rezultatet e këtij studimi që thotë se femrat në veçanti janë të para-programuara për të flirtuar si një plan rezervë në rast gjërat dështojnë me partnerin e tyre aktual.

David Buss dhe Cari Goetz udhëhoqën ekipin që kreu studimin i cili arriti në përfundimin se ne kemi evoluar në mënyrë që vazhdimisht të testojmë marrëdhëniet tona dhe të shikojmë mundësi më të mira në vende të tjera.

Previous articleElhaida Dani fshin të gjitha postimet nga Instagrami, çfarë ka ndodhur me të?
Next articleE keni pyetur ndonjëherë veten si ndikon dashuria në trupin tuaj?