Shenjat që ju dhe partneri juaj po bëheni gjithnjë e më të huaj

Ju ndoshta keni dëgjuar termin “testi 7-vjeçar”, i cili i referohet pikës kur çiftet pushojnë së ndieri aq të lumtur sa dikur në një martesë. Sidoqoftë, sipas statistikave të divorcit, kjo “zonë rreziku” në të vërtetë ndodh diku midis 5 dhe 8 vjet. Një nga arsyet më të mëdha është rritja e ngadaltë, por e qëndrueshme, e ndarë nga partnerët, e cila ndikohet kryesisht nga të qenit në gjendje të keqe dhe mungesa e përpjekjes.

Çfarë i bën çiftet të humbin kontaktin me njëri-tjetrin dhe të përcaktojnë 7 flamuj të kuq që ju dhe partneri juaj nuk duhet të injoroni.

1. Ju shpesh habiteni nga partneri juaj, por jo në një mënyrë të mirë

2. Ju  nuk ziheni më.

3. Ju nuk mund të përmendni një koleg të vetëm që partneri juaj e urren ose shkon mirë.

4. Ju nuk jeni të lumtur për të ndarë lajme të mira me ta.

5. Heshtjet tuaja nuk janë më komode.

6. Vini re veten duke shmangur kontaktin me sy.

7. Thjesht nuk të intereson më.

Previous articleGjithmonë në çift njëri dashuron më shumë se tjetri.Lexoni faktet
Next articleNjë studim zbulon se gratë mbi 50 vjeç janë më të lumtura se kurrë.Ja pse