Shenjat më indeferente të horoskopit që nuk duan t’ia dinë për të tjerët

Shigjetari

 Shigjetari njihet si një shenjë shumë përzgjedhëse. E ka kohën shumë të çmuar dhe sigurisht që nuk mund ta ndajë me këdo apo me gjëra pa rëndësi. Janë moskokëçarës të lindur dhe nuk pendohen aspak për këtë.

Dashi

Personat që i përkasin shenjës së dashit shquhen për një shkallë vetëbesimi shumë të lartë, aq sa ndonjëherë mund të keqinterpretohet edhe si egoizëm. Mund të ndihen keq nëse pësojnë ndonjë zhgënjim ose zemëratë të vogël, por e hedhin pas shpine shumë lehtë dhe nuk u japin rëndësi mendimit të të tjerëve.

Binjakët

Binjakët janë shumë të ndjeshëm dhe të kujdesshëm ndaj nevojave të tjetrit, por nëse kaloni kufirin e durimit të tyre përgatituni për një valë të madhe indeference. Kujdes, binjakët mund t’ju nxjerrin nga jeta pa u menduar gjatë.

Previous articleSot fati nuk është për të gjithë!Paolo Fox gati ta zbulojë
Next articleCilat janë fjalët që çdo femër do të dëgjojë nga mashkulli i saj?