Shenjat e vërteta që burri juaj nuk ju dashuron më

Sipas Steve Harvey, autori i romanit popullor Akti si një zonjë, mendoni si një njeri, “Dashuria e një burri shprehet në tre forma: ai deklaron të drejtat e tij për ju në publik, mbron dhe kujdeset për ju.” Sidoqoftë, një pjesë e kësaj thënieje mund të dyshohet sepse, në kohën tonë, jo të gjitha gratë kanë nevojë të sigurohen ose të mbrohen nga burrat. Ajo që ata patjetër kanë nevojë është dashuria. Për fat të keq, ndonjëherë gratë priren ta shohin dashurinë kur ajo nuk është në të vërtetë atje.

Ndonjëherë një grua mund të ndiejë se diçka nuk është në rregull pa pasur nevojë ta dëgjojë atë nga partneri i saj.

Si psh:

1.Kritikon pamjen tuaj

2.Diskuton mbi të metat tuaja me miqtë

3.Qëndrimi i tij skeptik ndaj zakoneve tuaja

4.Mungon Vëmendja ndaj tregimeve tuaja

5.Qëndrimi i tij indiferent ndaj emocioneve tuaja

6.Flirtimi buk ekziston më

7.Reagon keq ndaj kërkesave

8.Xhelozi mbytës

9.Nuk ju “mbron”

10.Fjalë të bukura dhe gjeste dashurie nuk ka më

Previous articleArsyet e fshehta pse nuk mund të mbeteni shtatzënë
Next articleEdi Rama do të lëvizë me makinë 500 mijë dollarëshe. Shikoni nga brenda automjetin që duket si avion.