Shenjat e pagabueshme se keni gjetur shpirtin binjak

1.Ju mund të hamendësoni fjalë për fjalë se çfarë partneri juaj është duke menduar

Ndërkohë që për të hamendësuar se c’ka janë duke menduar të tjerët do t’iu hajë shumë kohe, kur të gjeni atë njeriun e duhur do ta keni aq të thjesht të hamendësoni se cfarë i shkon nëpër mend sa ndonjë herë do ta përfundoni ju fjalinë e tij.

2.Ju bëni gjithcka së bashku duke e shijuar atë.

Për një cift të mirë,si pazari apo pastrimi i shtepisë janë aktivitete të kënaqeshme. Pa marrë parasysh se çfarë po bëni, në një farë mënyre ju gjeni një mënyrë për t’u argëtuar ndërsa e  bëni atë.

3.Kur hani ushqim ju jeni shumë të lirshëm dhe nuk shqetësoheni po u bëtë pis.

Kur hani ushqim ju ndiheni rehat kur jeni duke ngrënë para njëri-tjetrit dhe nuk e keni problem nëqoftëse bëheni pis apo jo.

4.Ju jeni duke konsideruar “Ne” në vend të vetëm “Unë”

Kur filloni ta konsideroni veten si një pjesë të një cifti ju do ta perfshini partenin do ta bëni atë pjesë të  qëllimeve të  tua duke dashur të jeni me atë për një kohë të gjatë ndoshta dhe përgjithmonë. Kështu që në vend të mendoni vetëm për veten ju tanimë mendoni  për të dy si një e vetme .

5.Ju nuk i mbani meri njëri -tjetrit

Ju mund të keni patur shumë probleme gjatë ditës por kur vjen fundi i saj ju e doni njëri-tjetrin edhe më shumë pasi dashuria juaj është pa kushte. Në këtë mënyrë lini mënjanë grindjet dhe punoni për të ruajtur bashkimin e partenitetit tuaj .

6.Bëni gjëra të vogla për njëri -tjetrin

Një ditë partneri mund t’ju befasojë duke larë enët e ndërkohë një ditë t’ju mund ta befasoni duke i blerë në pasticeri ëmbëlsirën e tij të preferuar. Këto janë gjëra të vogla por që bëjnë ndryshimin pasi tregojnë interesin që keni ju për njëri-tjetrin.

7.Ai të njeh kur je e merzitur dhe mundohet të shmangë gjithçka që të bën të ndihesh  në këtë mënyrë

Bën mirë që në një marrëdhënie të dini faktorët që mërzisin njëri-tjetrin e t’i shmangni ato. Në këtë mënyrë tregoni respektin që keni për njëri-tjetrin.

8.Ju keni gjuhën tuaj

Përveç se merreni shumë mirë vesh me njëri-tjetrin shpesh here një veprim apo edhe një shikim tregon mjaftueshëm për atë që doni të përcillni, gjë të cilën vetëm ai/ajo mund ta kuptojë.

Previous articleKu u zhdukën yjet e “Kripëmjaltëzave” Ajsi dhe Boni, fëmijët më të famshëm të Shqipërisë në vitet 2000? Ja cfarë janë duke bërë ata sot
Next articleKëpucë të reja?Kemi një metodë si t’i zgjeroni mëse janë të ngushta